Popüler Yayınlar

29 Temmuz 2011 Cuma

Sanalika görevleri-Çetin'in market borcu

Burası sürekli kalabalık olur.Tabi müşteriler çok olunca,memnun etmek zorlaşıyor.Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla Rockbar için:geçenlerde markete gidip bir sürü bardak almıştım,parasını verememiştim.Nihayet verebileceğim.
Aksesuar reyonundaki Erdem'i bulmanı ve borcumu vermeni isteyeceğim...

Görev sonu hediyeleri
-25 Sanil
-250 Deneyim puanı





25 Temmuz 2011 Pazartesi

Sanalika Görevleri-Balık tutma görevi

Son zamanlarda müşterilerim çok arttı.Getireceğin 10 balığa gerçekten çok ihtiyacım var.Ertesi gün gene beklerim.

Gerekli malzemeler

Ödül:20 Sanil

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Sanalika Çıplak Olma Hilesi

Boş bir alana geçeceksin önce, giysi dolabından kıyafetleri açacaksın. Süresi kullanılmamış olan kıyafetlerden giyin. Ondan sonra ctrl+shift+n tuşuna basın gizli sekme açılacak. Gizli sekme açılınca başka bir hesabınızı gireceksiniz. Adalar yüklenince çıkış yapın. Önceki sekmeye tekrar gelin giysi dolabını tekrar açın. Kıyafet dolabında önce t-shirt bölümünü açın. En az 3 adet tshirt gerekli bu işlem için. Tshirtlerin hepsini tek tek giyin. Sonra pantolon dolabını açın. Yine en az 3 adet pantolon gerekli ve bunlarıda tek tek giyin. Gözlük dolabını açın. 1 adet gözlük yeterli bunun için gözlüğü takın. Ayakkabı dolabını açın yine 3 adet ayakkabıyı tek tek giyin. Sonra kaydet’e basın artık çıplaksınız.

10 Temmuz 2011 Pazar

Sanalika Es Giriş

Sanalikaya giremediğiniz zamanlar ispanyol versiyonu olan sanalika es’e girebilmek için öncelikle bilgisayarınıza internet explorer 7 kurmanız gerekir. Tarayıcınız internet explorer 7′yi kurduktan sonra tarayıcıyı açıyoruz. Araçlar menüsünden internet seçeneklerini seçiyoruz. Açılan pencerede bağlantılara sekmesine gidiyoruz ve ip adresi 200.143.204.3 ve port numarası olarakta 3128 yapacaksınız. Onayladıktan sonra bilgisayarınızı baştan başlayın. Sanalika es’te keyifle oynayabilirsiniz bu yolda.

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Sanalika duvarda dönme hilesi

Sanalika duvarda dönme hilesi : Şimdi bir tane banka tıkla ondan sonra bir duvarın köşesine yada dönmek istediğin yere tıklıyorsun banka oturmadan. Böylede dönüyorsun.
Kaynak:oyunvehileleri.com